Різанина в центрі Харкова: один з учасників бійки отримав різане поранення

8 серпня о 06:00 в кафе на вулиці Римарській між двома чоловіками виник конфлікт. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”.

Під час бійки 28-річний відвідувач закладу отримав колото-різане поранення грудей. Прибулі на місце інциденту правоохоронці опитали свідків. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 125 (“умисне легке тілесне ушкодження”) КК України.

Сховав тіло знайомого в сараї та пішов у магазин: рецидивіста підозрюють у вбивстві

Санкція передбачає виправні роботи на строк до одного року. Зараз співробітники поліції оглядають місце інциденту, встановлюють обставини бійки й особи причетних до конфлікту.

Студент убив викладача: стали відомі подробиці поножів’я в Харкові

Нагадаємо, раніше на харківському ринку зловмисник вдарив чоловіка ножем у груди. Інцидент стався на проспекті Тракторобудівників, 105. Правоохоронці отримали інформацію про те, що на місцевому ринку між двома громадянами стався конфлікт. На місці події поліцейські виявили 39-річного потерпілого з пораненнями грудної клітини.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі