Росіяни обстріляли десять населених пунктів Харківської області

За поточну добу російські війська завдали 4 ракетних та 4 авіаційних удари, здійснили понад 28 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Від ворожих ударів постраждали понад 20 населених пунктів, серед яких Краматорськ, Бахмут, Кривий Ріг, Дніпро, Миколаїв, Нікополь, Павлівка, Високопілля, Мирне. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ у вечірньому зведенні.

У Дніпрі на місці ракетного удару виявили фрагменти тіла дитини (Фото)

Зокрема, в результаті удару по Зеленодольській ТЕС постраждало понад 10 цивільних осіб.

На Слобожанському напрямку росіяни обстріляли райони населених пунктів Ветеринарне, Соснівка, Стрілеча, Красне, Глибоке, Колодязне, Дворічна, Грушівка, Сенькове та Оскіл.

За поточну добу підрозділи Сил оборони відбили атаки противника в районах населених пунктів Зайцеве, Майорськ, Весела Долина, Бахмутське, Одрадівка, Курдюмівка, Нью-Йорк, Первомайське, Виїмка, Павлівка та Безіменне.

Для підтримки дій наземних угруповань українська авіація протягом доби завдала 7 ударів. Підтверджено ураження 1 опорного пункту, 10 місць скупчення озброєння та військової техніки, а також 6 зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, підрозділи протиповітряної оборони збили ворожий безпілотник.

РФ вдарила по транспортній зупинці в Миколаєві, є жертви (Фото, відео)

Ракетні війська і артилерія за поточну добу, зокрема, уразили 4 командних пункти, 15 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника і 6 складів з боєприпасами та паливо-мастильними матеріалами.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі