Вбив товариша по чарці та намагався втекти через вікно: харків’янин підозрюється у вбивстві

За процесуального керівництва Салтівської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру харків’янину у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

12 січня 2023 року в одній з квартир в Салтівському районі Харкова двоє чоловіків вживали алкогольні напої, в результаті чого градус бесіди значно підвищився. У стані алкогольного сп’яніння 39-річний чоловік завдав кілька ударів ножем своєму 45-річному товаришеві в шию та обличчя, після чого потерпілий впав і втратив свідомість.

Харківські поліцейські затримали наркодилера-кладмена (Фото)

Зловмисник вирішив скористатися вікном, щоб непомітно втекти з місця злочину. Квартира, в якій він перебував разом зі своєю жертвою, знаходилася на п’ятому поверсі, тому підозрюваний зв’язав кілька простирадл і з їх допомогою намагався спуститися через віконний отвір на вулицю. Однак під час спуску не втримався і впав біля будинку — тут його і помітила сусідка потерпілого, яка викликала правоохоронців.

Потерпілий був госпіталізований в лікарню, де медики намагалися врятувати його життя, але не змогли — від отриманих травм він помер.

За клопотанням прокурорів підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Досудове розслідування проводять слідчі СВ № 2 ГУНП в Харківській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Коментарі