Росіяни обстріляли десять населених пунктів Харківської області

Протягом доби окупанти завдали 2 ракетних та 5 авіаційних ударів, здійснили понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Від ворожих ударів постраждали об’єкти та цивільне населення більш ніж 10 населених пунктів, серед них – Рідкодуб, Гуляйпільське, Новоандріївка, Запоріжжя, Миколаїв, Славгород. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ у вечірньому зведенні.

Ракетний удар по житлових будинках у Запоріжжі: кількість жертв зросла (Фото)

Для ударів по Запоріжжю та Миколаєву противник використав 4 безпілотні літальні апарати іранського виробництва Shahed-136.

На Слобожанському напрямку з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії росіяни обстріляли райони населених пунктів Басове, Глибоке, Висока Яруга, Красне, Стрілеча, Стариця, Гатище, Вовчанськ, Волохівка та Дворічна.

Мінус 29 бронемашин, 17 танків, вертоліт та 350 військових: у Генштабі ЗСУ розповіли про втрати окупантів

Авіація Сил оборони протягом доби завдала 11 ударів. Підтверджено ураження 8 місць зосередження озброєння та військової техніки, а також 3 зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони збили два безпілотники та два гелікоптери ворога. Ракетні війська і артилерія за добу уразили 1 район зосередження противника, понтонну переправу та комплекс РЕБ.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі