Росіяни вдарили по готельно-ресторанному комплексу в Харкові

Вночі близько 2:00 ворог завдав ударів по Шевченківському та Індустріальному районах міста. У Шевченківському пошкодили готельно-ресторанний комплекс. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Ще один удар зафіксовано на відкритій території в Індустріальному районі, пошкоджено елементи транспортної та критичної інфраструктури. Постраждалих немає.

Жертв могло бути більше: у Харкові під час обстрілу не розірвалися 22 касетні боєприпаси

В області протягом минулої доби окупанти обстрілювали Богодухівський, Чугуївський, Харківський, Лозівський та Ізюмський райони. У Богодухівському районі через обстріли горіло поле з пшеницею, фермери власноруч погасили пожежу, яка знищила 3 гектари урожаю. У Чугуївському – знищили склад з насінням.

За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, протяги доби на Харківщині від обстрілів окупантів загинула 1 людина , поранення отримали 5 мирних мешканців. 1 загиблий та 1 поранений внаслідок вчорашнього ранкового обстрілу Харкова з РСЗВ. В області госпіталізували 4 постраждалих: 71-річну жінку в Чугуївському районі, 72 та 45-річних чоловіків в Дергачівській громаді та 59-річного чоловіка в Кутузівці. Стан двох пацієнтів – тяжкий.

“Такого терору Печеніги ще не знали”: голова селища на Харківщині розповів про наслідки ракетних ударів РФ (Фото)

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі