“Такого терору Печеніги ще не знали”: голова селища на Харківщині розповів про наслідки ракетних ударів РФ (Фото)

Обстріли селища Печеніги та навколишніх сіл з боку російських агресорів тривають вже декілька місяців, але такого терору проти мирних людей Печеніги не знали, напевно, з часів свого заснування. Про це заявив Печенізький селищний голова Олександр Гусаров.

У Балаклії біля магазину виявили вісім трупів – місцеві жителі

Уночі населений пункт зазнав три ракетних та декілька артилерійських ударів. Загинула 72-річна жінка, ще двоє людей поранено. Вщент зруйнована будівля центру дитячої та юнацької творчості, де діти займалися позашкільною освітою. На сільгосппідприємстві зруйновано коровники, вбито 19 корів. Зруйновано тік для зберігання врожаїв, два житлові будинки, пошкоджено Будинок культури, підприємства промислового виробництва й десятки приватних домоволодінь. Зруйновано частину водопроводу та пошкоджено лінії електропередач. Також знищено шкільний та приватний автомобілі.

Росіяни вбили півсотні дітей в Харківській області – прокуратура

В селищі від ночі працюють рятівники, медики швидкої допомоги, аварійна брагада газовиків. Енергетики завершують роботу з відновоення електропостачання. Комуникальники докладають максимальних зусиль, аби ліквідувати значне пошкодження й відновити подачу води.

Мешканців Печенізької громади закликають максимально обмежити пересування вулицями найближчими днями та триматися поближче до укриттів.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі