Російські військові атакували Харківщину: фіксуються наслідки воєнних злочинів (Фото)

Упродовж останньої доби окупанти масово обстрілювали Харківщину за допомогою ракетних комплексів С-300 та “Смерч”. Слідчі зафіксували наслідки воєнних злочинів росіян.

Вночі російські військові завдали ракетні удари по Харкову та смт Золочів Богодухівського району з зенітно-ракетного комплексу С-300.

У Новобаварському районі Харкова пошкоджено об’єкт транспортної інфраструктури, будівлю гуртожитку та багатоквартирний будинок. В смт Золочів дві ракети влучили в землю між житловими будинками у яких вибило вікна. Зруйновані декілька гаражів.

Росіяни обстріляли Харківщину: поранено п‘ятьох мирних жителів, серед яких неповнолітній

Також ворог обстрілював населені пункти Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів області. У Куп’янську було завдано удар з РСЗВ “Смерч”, який пошкодив приватний будинок. У селі Хатнє Куп’янського району пошкоджені приватні будинки, 43-річна жінка була доставлена до шпиталю. У селі Огірцеве Чугуївського району також було пошкоджено будинок, а 61-річний чоловік був госпіталізований до лікарні. В місті Вовчанськ Чугуївського району від обстрілів пошкоджені житлові будинки.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України.

Коментарі