Розстріляли авто з цивільними та скинули з мосту: стало відомо про ще один злочин росіян в Ізюмі

Сьогодні на кладовищі в місті Ізюмі поліцейські зведеного загону вилучили рештки ще трьох загиблих. Наймолодшому 24 лютого – у день повномасштабного вторгнення росії в Україну – виповнилося 20 років. Його батькові – 46, їх знайомому – 56. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

У Харківській області ексгумували тіло 10-річної дівчинки, яку двічі обстріляли та вбили росіяни

Встановлено, що колона військових рф 7 березня зайшла в Ізюм. Їм назустріч в автівці їхали троє чоловіків. Нелюди майже впритул розстріляли авто з цивільними. Батько з сином та їх знайомий загинули.

Заступник начальника Ізюмського райуправління Тимур Тертишний повідомив, що після обстрілу автомобіль згорів. Рештки загиблих поховали на місцевому кладовищі їх близькі друзі.

Місцеві розповідають, що розстріляне авто декілька днів стояло на вулиці, потім окупанти відтягнули його танком і скинули з мосту.

На місці розстрілу автомобіля “Форд Транзит”, на березі невеликої річки, куди впала автівка, а також на місці поховання працювали вибухотехніки, слідчо-оперативно група, криміналісти, експерти. Черговий злочин росіян ретельно задокументований.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України: порушення законів та звичаїв війни.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі