У Харкові викрито сутенерку, яка залучала неповнолітніх до зайняття проституцією (Фото, Відео)

23-річна місцева жителька була викрита поліцією за організацію незаконного бізнесу, що полягав у наданні послуг сексуального характеру чоловікам за грошову винагороду. Для цього вона орендувала дві сусідні квартири та втягнула в заняття проституцією 6 осіб, серед яких неповнолітні.

У результаті санкціонованих обшуків поліція вилучила значну кількість матеріалів, які підтверджують злочинну діяльність підозрюваної. Серед вилучених речей були мобільні телефони, відеокамери, ноутбук, банківські картки, грошові кошти, засоби контрацепції та інші предмети. Крім того, поліція знайшла електронні ваги, медичні шприци та упаковані речовини невідомого походження, схожі на наркотики.

У Харкові “накрили” бордель, замаскований під масажний салон

Під час обшуків в одному з місць проведення виявили 45-річного чоловіка, який розшукувався за виготовлення та зберігання наркотичних засобів. Його передали правоохоронним органам.

Зловмисницю було затримано за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, їй було повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Питання про обрання запобіжного заходу наразі перебуває на розгляді.

Коментарі