Розстріляли, підпалили авто та закопали тіла: на Чернігівщині убили родину киян з дитиною

14 травня близько півночі до поліції надійшло повідомлення про зникнення сім’ї з Києва. Подружжя разом із 4-річною дитиною поїхало на Чернігівщину для купівлі автомобіля, після чого зв’язок з ними обірвався.

Поліцейські негайно розпочали пошуки зниклих безвісти. В одному з сіл Корюківського району виявили спалену автівку киян, а за 500 метрів – закопані тіла з ознаками насильницької смерті.

На пошуки причетних до злочину було орієнтовано максимальну кількість особового складу поліції Чернігівщини, залучено співробітників Управління стратегічних розслідувань та поліцейських з Житомирської області. На місці події криміналісти вилучили низку речових доказів.

Били та вимагали гроші: двоє чоловіків вдерлися до будинку мешканця Харківщини

Правоохоронці з’ясували, що подружжя з Києва вирішило купити автомобіль у 22-річного знайомого на Чернігівщині та разом із сином вирушили за автівкою. Дізнавшись про те, що кияни везуть із собою велику суму грошей, їхній знайомий спланував озброєний напад та убивство. За версію слідства, до злочину причетні ще один чоловік та жінка, усі – місцеві мешканці.

Встановлено, що зловмисники розстріляли автівку з родиною, а потім підпалили її, щоб приховати сліди злочину. Тіла вбитих вони закопали неподалік.

У ході проведення невідкладних обшуків в оселях зловмисників вилучили речові докази. Трьом затриманим оголосили підозру в умисному вбивстві двох і більше осіб, вчиненому з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб (п. 1, 2, 6, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). Фігурантам загрожує до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув‘язнення. Досудове розслідування триває.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі