У Харкові ексчиновник мерії хоче очолити муніципальний спортклуб

Ігор Гайдар, який раніше обіймав посаду заступника начальника управління з поточного утримання та ремонту житлового фонду Департаменту ЖКГ подав декларацію на нову посаду. Про це стало відомо 3 лютого з матеріалів, опублікованих на сайті Національного агентства з протидії корупції.

Відомо, що в березні чиновник звільнився з харківської мерії, відтоді значився безробітним. За три місяці роботи в міській раді він заробив 84 тисячі гривень, 70 тисяч гривень у 2021 році Ігор Гайдар отримав в обласному центрі зайнятості у якості допомоги по безробіттю. Ще 32 тисячі гривень склали відсотки, який приніс банківський вклад. На рахунках колишній чиновник зберігав 410 тисяч гривень.

Ігор Гайдар

Торік кандидат купив Škoda Octavia 2021 року за 592 тисячі гривень. Власної нерухомості у колишнього чиновника немає. Згідно з декларацією, на його матір записані квартира в Харкові площею 134 м кв, ділянка землі та садовий будинок в Чугуївському районі, а також дві третини квартири в Чугуєві. Сам Ігор Гайдар лише частково володіє квартирою в Харкові площею 43,3 м кв.співвласницею нерухомості є Ольга Гайдар.

Винуватець смертельної ДТП Тигран Енгібарян намагається стати держслужбовцем

КП “Муніципальний спортивний клуб Харків” створили перед Новим роком. Депутати проголосували за створення нового підприємства на позачерговій сесії міськради, яка відбулася 22 грудня.

Коментарі