Розстріляв з автомата п’ятьох людей та зник: поліція просить допомоги в пошуку військовослужбовця (Фото)

Трагедія сталася 27 січня близько 03:40 в сусідній з Харківською областю — Дніпропетровській. Про це сьогодні повідомили в ГУ НПУ.

У поліцію надійшло повідомлення про те, що військовослужбовець Національної гвардії на території Дніпровського Південного машинобудівного заводу відкрив вогонь з автомата. В результаті стрілянини загинули п’ятеро людей — четверо військовослужбовців і цивільна жінка. Ще п’ятеро — отримали травми. Після скоєного стрілець втік.

У Харкові біля ресторану розстріляли групу чоловіків: одна людина загинула

По тривозі на місце НП виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронцям вдалося встановити особу військовослужбовця. Ним виявився 21-річний уродженець Одеської області.

У Дніпропетровській, Харківській, Донецькій, Кіровоградській, та Полтавській областях введена поліцейська спецоперація. Для пошуків військовослужбовця задіяні всі служби поліції.

Фото: ГУ НПУ

Розслідуванням НП займаються співробітники ДБР.

Нагадаємо, раніше правоохоронці затримали в Харкові шістьох громадян Ізраїлю, які влаштували стрілянину біля частини Нацгвардії. Інцидент стався 16 квітня близько 16:40 на перехресті Білгородського шосе та вулиці Академіка Проскури. На місці правоохоронці виявили автомобіль Daewoo Lanos під керуванням 31-річного громадянина Ізраїлю, а також ще п’ять його співвітчизників віком від 18 до 24 років. Як пояснив водій, пасажири поводилися дуже голосно, а потім і зовсім відкрили стрілянину зі стартового пістолета. Всі іноземці були доставлені в Київський районний відділ поліції.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі