Ще три харківських ЗВО перейшли на дистанційку, а політех ввів змішану форму навчання

Харківський національний економічний університет, Харківський національний педагогічний університет і Харківська державна академія дизайну та мистецтв ввели дистанційну форму навчання студентів. В ХНЕУ та педуніверситеті кореспонденту Newsroom розповіли, що у них поки вакциновані від коронавірусу менше ніж 80% співробітників, при цьому точну кількість щеплених педагогів не назвали.

У ХОДА розповіли, як переносять коронавірус ті, хто зробив щеплення

У Національному технічному університеті “Харківський політехнічний інститут” попри те, що вакциновано менше співробітників, ніж потрібно, повністю на дистанційку вирішили не переходити.

“Ми з вересня працюємо в змішаному форматі, при якому великі потокові лекції проходять дистанційно, а практичні та лабораторні – офлайн. У цьому форматі плануємо працювати й далі.  На сьогодні вакциновано понад 70 відсотків співробітників, триває процес вакцинації. У кампусі ХПІ відкритий медпункт , де можна зробити щеплення”, – повідомила керівник пресслужби НТУ “ХПІ” Олена Розова.

У звичайному режимі продовжують навчання студенти Харківського національного університету ім. Каразіна, де вакцинувалися 82,5% персоналу, а також юридичного та медичного університетів – тут щеплено понад 80% співробітників.

Педагоги не зробили щеплення: сотня шкіл та садочків в Харківській області пішла на дистанційку

Нагадаємо, на дистанційну форму навчання перейшов також університет радіоелектроники.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі