Штраф за сон із Зеленським: житель Чити знову оштрафований, цього разу двічі

Жителю Чити Івану Лосєву, якого раніше оштрафували за пост в Instagram, знову призначили два штрафи по 35 тисяч рублів за інтерв’ю “Бі-бі-сі” та “Дождю”.

Про це у вівторок, 7 лютого повідомило видання Сибирь.Реалии.

Найбезглуздіше в цій ситуації те, що приводом для нових штрафів був все той же сон, про який Лосєв розповів в інтерв’ю згаданим телеканалам.

Штраф за сон із Зеленським: росіянина затримали за сторіс в Instagram

“Суд був дуже веселий. На нього з’явився інспектор, який мене допитував. Мабуть, я його образив дуже сильно”, — розповів росіянин.

12 грудня 2022 року Іван Лосєв дав інтерв’ю головному редактору телеканалу “Дождь” Тихону Дзядку про штраф у 30 тисяч рублів, який йому призначили за переказ сну з президентом України Володимиром Зеленським у своєму профілі в Instagram, за що Центральний районний суд Чити знову визнав Лосєва винним у дискредитації.

20 грудня Лосєв опублікував в Instagram фрагмент відеорепортажу “Бі-бі-сі” з Чіти, де у невдачливого росіянина взяли інтерв’ю британські журналісти. Питання стосувалися, в тому числі й адміністративного переслідування Лосєва.

“На мене написали два доноси дві різні жінки: одна з Примор’я, інша, начебто, з Чіти. Одній не сподобався мій ефір на “Дожде”. Інший не сподобалося відео від “Бі-бі-сі” в моїй стрічці. Обидва [доносу] будуть адміністративками”, — повідомив Іван Лосєв.

NewsRoom – незалежне видання, яке розвивається з 2015 року. Щодня на сайті журналісти розміщують десятки новин про життя Харкова та України. Більше інформації представлено в розділах «Новини компаній», «Бізнес», «Місто», «Їжа».

Коментарі