Скандальна стоянка на проспекті Науки: суд відмовився повернути землю місту

Служителі Феміди відмовили прокуратурі та не стали розривати договір оренди. Про це повідомляє “Харківський антикорупційний центр”.

За даними громадських діячів, обвинувачі подали позов на початку цього року. Прокуратура зазначала, що приватний підприємець Андрій Гуляєв не здійснив будівництво офісного будинку на орендованій земельній ділянці навпроти “Будинку проєктів” і платить орендну плату, яка не відповідає умовам договору. Після цього підприємець доплатив потрібну суму в бюджет. Користуючись цим, суд прийняв рішення залишити договір оренди в силі.

Харків’яни пропонують розширити проспект Науки

Нагадаємо, скандальна стоянка, яка зайняла одну смугу руху та частину тротуару, з’явилася на проспекті Науки у 2006 році. Згідно з документом, підприємець Андрій Гуляєв повинен був побудувати на цій землі офісну будівлю. Однак протягом 15 років на ділянці площею 0,11 гектара не з’явилося ніяких споруд, натомість там працює платна стоянка. Крім того, власники об’єкта встановили металевий паркан на місці тротуару. Нещодавно повернути ділянку місту зажадала прокуратура.

Коментарі