Смертельна аварія в Харкові: восени водій тричі попадався п’яним за кермом – нардеп

34-річний водій легковика Kia, який вранці 12 січня виїхав на смугу зустрічного руху та протаранив Toyota Camry, раніше попадався на п’яному водінні.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив харківський нардеп від “Слуги народу” Олександр Бакумов.

“Порушник, який вилетів на зустрічну смугу та забрав життя двох молодих батьків, тільки за осінь мав три адміністративні протоколи за 130 статтею Кодексу України Про адміністративні правопорушення – управління в стані алкогольного сп’яніння”, – написав народний обранець, додавши, що жодних з протоколів не дійшов до суду.

У прокуратурі Харківської області цю інформацію підтвердили.

“Попередньо, за водіння в нетверезому стані на водія Kia восени було складено три адмінпротоколи. Очікуємо офіційних виписок з системи за цією інформацією. Також у водіїв будуть посмертно відбиратися зразки крові для встановлення наявності або відсутності стану алкогольного сп’яніння в момент ДТП”, – сказав Newsroom прессекретар обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

snimok_ekrana_ot_2022-01-12_15-30-51.png

Нагадаємо, смертельна аварія сталася вранці 12 січня. За даними правоохоронців, 34-річний водій автомобіля Kia рухався з боку Дергачів і виїхав на зустрічну смугу, де протаранив таксі Toyota Camry.

Аварія на Окружній у Харкові: у машині таксі було подружжя

В результаті зіткнення загинули обидва водії, а також дружина водія таксі. Двох дітей-двійнят з численними травмами медики доставили в невідкладну допомогу. У службі таксі “30-40” розповіли, що водій влаштувався на роботу лише в грудні, а згідно з навігатором того ранку їхав зі швидкістю 75 км/год. Дитячих крісел в машині не було.

 

Коментарі