Смертельна ДТП на окружній: легковик і мікроавтобус злетіли в кювет

У Харкові в районі авторинку “Лоск” зіткнулися мікроавтобус і ВАЗ-21099. Від удару обидва автомобілі злетіли з дороги в кювет, а мікроавтобус ще й перекинувся. “У бусику всі живі, а в “Ладі” затиснуло водія, весь у крові. Швидка на місці, інформації поки більше немає”, – написав один з очевидців аварії в соцмережах.

Daewoo вилетів в кювет і врізався в дерево: постраждав пасажир

Директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта розповів Newsroom, що врятувати водія легковика не вдалося – від отриманих травм він загинув на місці аварії. Чоловікові було 75 років.

 

 

 

 

У результаті аварії в Харкові перекинулася вантажівка: одна людина в лікарні

Нагадаємо, раніше на окружній дорозі, біля повороту в селище Покотилівка водій легкового автомобіля Lexus LX 470 не впорався з керуванням і злетів з дороги в кювет. В результаті ДТП машина перекинулася на бік, водія затиснуло між кермом і сидінням і він не зміг самостійно вибратися з понівеченого авто. За допомогою спецінструментів водія розблокували рятувальники. Постраждалого 60-річного чоловіка бригада швидкої допомоги доставила до міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі