Смертельна ДТП у Харкові: стали відомі висновки психіатричної експертизи підлітка

За інформацією адвоката постраждалої сторони Ігоря Черняка, Миколу Харківського визнали осудним. Про це 7 грудня юрист повідомив на своїй сторінці в Facebook.

“Психіатрична експертиза показала, що Микола Харківський усвідомлював свої дії та міг ними керувати під час скоєння ДТП на пр. Гагаріна.
Говорячи простіше – визнала його осудним. Це означає, що у суду не буде ніяких перешкод для притягнення його до кримінальної відповідальності”, – написав Черняк.

“Приймемо будь-яке рішення суду”, – мати Миколи Харківського поспілкувалася з журналістами

Нагадаємо, ввечері 26 жовтня на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської сталася смертельна ДТП. 16-річний водій Infiniti проїхав на заборонний сигнал світлофора та зіткнувся з автомобілем Chevrolet Aveo. В результаті аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці аварії. Також важкі травми отримали троє пасажирів Infiniti – їх госпіталізували в реанімаційне відділення міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги. За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (“Порушення правил безпеки дорожнього руху”). 16-річного водія Infiniti Миколу Харківського затримали, йому загрожує до восьми років в’язниці.

Коментарі