Соціологи розповіли, кого харків’яни не хочуть бачити мером (Опитування)

Соціологічна група “Рейтинг” опублікувала дослідження, в якому вивчила електоральні переваги городян.

Так, 34% опитаних відповіли, що ніколи б не проголосували за колишнього нардепа Михайла Добкіна. На другому місці – парламентарій Олександр Фельдман (27%), “бронза” в ексголови ХОДА Олексія Кучера (26%). Згідно з даними “Рейтингу”, зараз найбільшу підтримку харків’ян має секретар міськради Ігор Терехов: його на виборах мера готові підтримати 42,9% опитаних з-поміж тих, хто визначився з вибором. За ним слідує Михайло Добкін (17,8%). На третьому місці – нардеп Юлія Світлична (11,3%).

Вибори мера в Харкові: з’явився ще один кандидат

Участь в опитуванні взяли 1200 респондентів у віці від 18 років. Дослідження проводилося з 3 по 11 липня шляхом особистого інтерв’ю. Статистична похибка становить не більше 2,8%.

Нагадаємо, на чергових виборах мера Харкова у 2020 році заочно переміг Геннадій Кернес. Під час виборчої кампанії він перебував на лікуванні в німецькій клініці “Шаріте”, куди його доставили з загостреними через коронавірус старими травмами. Територіальна комісія оголосила Кернеса мером без прийняття присяги, а 16 грудня у нього зупинилося серце.

Коментарі