Сьогодні в Харкові попрощаються з музикантом і актором Міськом Брабарой

Фронтмена гурту “Мертвий Півень”, актора театру “Арабески”, одного із засновників українського року Мисько Барбару поховають сьогодні в Харкові. Про це в на своїй сторінці в Facebook повідомила дружина музиканта Світлана Олешко.

“Серце Миська Барбари перестало битися 11 жовтня 2021 року о 15.00. Це сталося у нас вдома, в Харкові. Я була поруч”, – написала дружина.

У Харкові від ускладнень, пов’язаних з коронавірусом, померла журналістка

Чин поховання буде правитися в Свято-Дмитрівському храмі на вулиці Полтаскій Шлях, 44. Попрощатися з артистом можна буде з 13:30. Міська Барбара поховають на міському кладовищі №2 (вулиця Пушкінська, 102).

В інтерв’ю “Українському радіо Харків” Світлана Олешко розповіла, що Місько знаходився в прекрасній фізичній і психічній формі і мав грандіозні творчі плани: недавно записав новий альбом, готував кілька проєктів з кримсько-татарськими і джазовими музикантами, а також до свого ювілею. Разом з музикантом Світлана прожила понад 15 років, але офіційно пара одружилася влітку цього року. За словами дружини, до Харкова Місько Барбара переїхав у 1998 році, і багато людей не розуміли цього рішення, тому що музикант був львів’янином. Але Барбара хотів хотів себе реалізувати як драматичний актор. “Хоча він говорив: “Я львів’янин”, – і він був львів’янином в невідомо якому поколінні, але фактично він 20 років прожив в Харкові, і, мені здається, Харків це теж повинен якось вшанувати”, – сказала дружина.

Нагадаємо, Місько Барбара помер 11 жовтня в Харкові. 14 листопада музиканту і акторові мало виповнитися 50 років. Після звістки про смерть фронтмена гурту “Мертвий Півень” українці в соцмережах діляться спогадами про нього і його творчість.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі