Спалах інфекції в дитсадку: п’ятьох малюків госпіталізували

У Харківській області з 24 по 28 грудня через інфекційне захворювання ушпиталили п’ятьох дітей. Спалах стався в Новопокровському дитсадку. Про це повідомили в обласному центрі контролю та профілактики захворювань.

У приватному пансіонаті отруїлися 23 дитини з Харкова

Малюки скаржилися на підвищення температури, слабкість, блювоту і рідкий стілець. Зараз всі діти знаходяться в лікарні і отримують необхідну допомогу. За попередніми даними, у них діагностували гастроентероколіт, у чотирьох з п’яти хлопців також перевіряють діагноз “коронавірус”. У дошкільному закладі провели дезінфекцію, фахівці взяли проби води та харчових продуктів, щоб з’ясувати причину захворювання.

У Харківській області від COVID-19 за добу померли 12 осіб

Нагадаємо, восени мешканка Харківської області отруїлася грибами. Медики розповіли, що 73-річна жінка зібрала дикорослі гриби, які ідентифікувала як рядовку. Попередньо відварила та обсмажила їх перед вживанням. Перші симптоми отруєння з’явилися через шість годин після їжі. З нудотою, блювотою, загальною слабкістю і диспепсичними розладами жінку госпіталізували в обласну клінічну лікарню. Медики боролися за життя пенсіонерки, проте на п’яту добу вона померла.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі