Співробітник “Харківобленерго” металевим кийком побив чоловіка: суд виніс вирок

Фігурант під час суду визнав свою провину та відбувся штрафом. Відповідний вирок опублікували в Єдиному держреєстрі судових рішень.

Згідно з матеріалами справи, 29 листопада близько 20:00 в Лозовій на вулиці Олександра Бричука між двома чоловіками стався конфлікт. Під час бійки співробітник “Харківобленерго” вдарив опонента металевим кийком по потилиці. Потерпілий впав на одне коліно та закрив голову руками. Фігурант продовжив завдавати удари кийком по спині та руках чоловіка, а потім кілька разів ударив його ногою по обличчю та тулубу.

У Харкові побили волонтера, який намагався врятувати кинуту на вулиці вівчарку

Судмедексперти діагностували у потерпілого тілесні ушкодження середньої тяжкості. Під час слідства фігурант визнав свою провину та розкаявся у скоєному. Суд засудив його до штрафу в розмірі 850 гривень. Запобіжний захід відносно співробітника “Харківобленерго” не обирали.

У харківській підземці машиніст побив пасажира (Відео)

Нагадаємо, раніше харків’янин задушив жінку та підпалив її будинок. За сукупністю злочинів (Вбивство, спроба підпалу, розбій, зберігання зброї) його засудили до довічного позбавлення волі.

 

 

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі