Спокійна та турботлива: що кажуть сусіди харків’янки, підозрюваної в удушенні дитини

Рано вранці у дворі будинку на вулиці Академіка Павлова, 132 було дуже багато поліції та кілька машин швидкої допомоги. Близько 4 ранку з вікна четвертого поверху вистрибнула Наталія Р., яка перед цим задушила свого дворічного сина. Журналіст Newsroom побував на місці трагедії та поспілкувався з сусідами сім’ї.

За їх словами, сьогодні вночі мати перебувала у квартирі одна з дитиною. Батько хлопчика поїхав на заробітки в Росію.

Босоніж та без верхнього одягу: у Харкові посеред вулиці знайшли дворічного малюка

“Ми не спілкувалися. Але в обличчя я знаю її добре. Часто бачила її гуляє з дитиною. Іноді притримувала їй двері вхідні. Вона була дуже спокійна, видно було, що піклується про дитину. Ніколи не чула, щоб підвищувала голос. І ніколи не грала в телефон під час прогулянки з сином “, – розповіла Newsroom сусідка по під’їзду Людмила Іванівна.

Мати вистрибнула з вікна в протилежний бік від під’їздів.

photo_2021-12-08_13-39-13.jpg

Також відомо, що перед спробою суїциду 36-річна жінка зателефонувала в поліцію та розповіла про вбивство нею власної дитини. Жінка залишилася жива та зараз знаходиться в реанімації.

У Харкові горе-мати залишила дитину вночі на вулиці

На місці трагедії правоохоронці знайшли пояс від халата, яким і задушили дворічного хлопчика.

Фігурантка раніше не була судима та не перебувала на обліку соцслужб. Вона проживала разом зі своїм батьком та одна виховувала малюка. Зараз силовики перевіряють інформацію про невиліковне захворювання, яке могло стати причиною її вчинку. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 КК України (“Умисне вбивство малолітньої дитини”). Матері може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі