Стало відомо, де у Харківській області розмістять біженців з “ЛДНР”

Харківська облдержадміністрація прийняла рішення, де розміщувати осіб з тимчасово окупованих територій. Для цього виділили спеціальний санаторій. Рішення було прийнято на засіданні регіональної комісії з надзвичайних ситуацій.

“Немає причин для хаотичних дій”: Зеленський звернувся до українців (Відео)

Департамент охорони здоров’я ХОДА має організувати щоденне чергування бригад швидкої допомоги біля пунктів пропуску. Також чиновники визначили місце, де розміщуватимуть ВПО. Ним став санаторій “Ялинка” в селі Дачне, поруч з національним парком “Гомільшанські ліси”.

Як розповіли Newsroom в санаторії, корпуси розраховані на прийом 300 біженців. У кімнатах можуть розміститися дві людини або сім’я з батьків з дитиною. Але поки ніхто не прибув.

Заклик резервістів та “економічний патріотизм”: Зеленський звернувся до українців (Відео)

Нагадаємо, раніше харківські чиновники анонсували будівництво трьох гуртожитків для переселенців. Станом на лютий 2021 року, в модулях мешкали 196 осіб, з них 78 дітей та 27 людей з інвалідністю. У мерії зазначили, що термін експлуатації приміщень, розташованих по проспекту Льва Ландау, 27-Г, розрахований на п’ять років і вже закінчився. Щоб розселити людей, чиновники хотіли прибрати тимчасові конструкції та побудувати повноцінне житло.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі