У Харкові відзначать День патріота

Завтра, 22 лютого, харківські активісти проведуть кілька заходів з нагоди Дня патріота. Цей день був заснований у 2020 році харків’янами, щоб увічнити перемогу Революції Гідності та пам’ять загиблих.

У Харкові мерія вимагає заборонити Марш Єдності

Як повідомили організатори, 22 лютого 2014 року всі патріоти міста об’єдналися, вийшли на вулиці та не дозволили проголосити відділення Сходу та Півдня України. Харків’яни блокували Палац Спорту зі з’їздом регіоналів та пройшли переможним маршем від Палацу спорту до площі Свободи.

22 лютого 2015 року на ході, присвяченій цій події, стався теракт проросійських найманців – були вбиті чотири людини, багато патріотів отримали поранення. На завтрашньому заході вшанують пам’ять усіх загиблих.

Об 11:00 на футбольному полі Школи вищої спортивної майстерності на вулиці Динамівській розпочнеться футбольний матч збірної діячів мистецтв проти збірної політиків. О 13:00 біля пам’ятного каменю біля Палацу Спорту вшанують пам’ять загиблих героїв. О 19:00 розпочнеться концерт біля намету “Все для перемоги” на площі Свободи.

ХОДА “За єдність”: у мерії стверджують, що заборонити патріотичний марш вимагає СБУ

Нагадаємо, 5 лютого в Харкові пройшов Марш Єдності. Таким чином люди виступили на захист українського Харкова. Учасники пройшли вулицею Сумською до площі Свободи, скандуючи патріотичні гасла, та виконали Гімн України. На заході була відсутня будь-яка партійна символіка, учасники несли тільки синьо-жовті прапори.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі