Стало відомо ім’я колабрантки з Куп’янська, яка намагалася втекти до ЄС: за свою кар’єру змінила три партії

Колишню голову Куп’янської райдержадміністрації, яка під час окупації району підтримала загарбників, а після звільнення втекла до Києва і намагалася виїхати до Євросоюзу, затримала СБУ.  Як стало відомо “Харківському антикорупційному центру”, мова йде про Сніжану Чернову.

Затриманій 40 років. В минулому вона займала посаду інструктора ради Куп’янського районного відділення Партії регіонів. Потім стала заступником голови Куп’янської районної організації Партії регіонів, працювала головним спеціалістом Куп’янської районної організації Партії регіонів. У різні роки обиралася до райради від Партії регіонів, Блоку Петра Порошенка та “Слуги народу”. Була головою райради, працювала головним спеціалістом з питань запобігання та виявлення корупції апарату Куп’янської РДА, заступником керівника апарату.

Як повідомили у СБУ, за підтримку окупантів її призначили «заступником керівника» Курилівської громади. Колаборантка виконувала вказівки Кремля щодо поширення окупаційного режиму та залучення місцевих жителів до дій на користь країни-агресора. Крім того, вона брала участь у підготовці псевдореферендуму на захоплених територіях Харківщини.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі