Вживала “наркотики” з дитиною на руках: з’явилися подробиці про дівчину з відео

Молода мати, яка “прославилася” через скандальне відео з вживанням нібито наркотиків, виявилася мешканкою Основ’янського району Харкова, а не Люботина, як писали в соцмережах. Депутат Люботинської міськради Денис Арман повідомив, що дівчині 18 років і вона знаходиться в складному становищі, оскільки народила дитину поза шлюбом. Батьки нібито вигнали її з дому, а з пологового будинку вона фактично відразу потрапила до закладу соціальної реабілітації в Люботині.

Кинула новонародженого у вуличному туалеті: матері загрожує п’ять років за ґратами

“Директора соціальної установи добре знаю особисто, порядок у закладі повний і ні про які наркотики там і мови бути не може. На відео білий порошок є імітацією “дурі”, простіше кажучи, нездорове бажання молоді виділитися, заявити про себе і так далі. Шкода, що таким способом”, – написав Денис Арман на своїй сторінці в Facebook.

За словами депутата, зараз одна з фігуранток з відео разом з дитиною знаходиться в дитячому інфекційному стаціонарі. По поверненню звідти буде проводиться подальша перевірка.

“Про вилучення дитини питання на цей час не стоїть, оскільки фактичного вживання наркотиків достовірно не встановлено, а сама мати з дитиною знаходиться в установі соціальної опіки, простіше кажучи цій дівчинці з дитиною і так нікуди йти, вони під опікою держави та будуть знаходиться в притулку”, – додав Денис Арман.

“Наркотики – не моя тема”: у Харківській області для дітей провели незвичайний квест

Нагадаємо, користувачів соцмереж обурила поведінка молодої матері на відео, яке поширили раніше. Автори запису стверджували, що дівчина живе в Люботині та вживає наркотики, тримаючи на руках маленьку дитину.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі