Стало відомо, коли в житлових будинках Харкова ввімкнуть опалення

З завтрашнього дня в Харкові почнуть включати опалення в житловому фонді. В першу чергу тепло дадуть в дво- і триповерхові будинки, це займе дня три. Про це сьогодні повідомив журналістам технічний директор КП “Харківські теплові мережі” Євген Кауркін.

Наступним етапом стане подача теплопостачання в п’ятиповерхові будинки, потім – в семи- і дев’ятиповерхові. Останніми почнуть обігрівати дванадцяти і шістнадцятиповерхівки. “Процес пуску найскладніший. Після відкриття кранів йде процес розповітрювання і перевірки стиків. Наші фахівці будуть проходити кожен будинок, а в Харкові близько 8 тисяч житлових будинків. Ми сформували бригади, фахівцям допомагає суміжне підприємство “Харківводоканал”, – розповів Євген Кауркін.

Головним по ЖКГ у Харкові хоче стати чиновник з мільйонами заощаджень і допомогою з безробіття

Всі житлові будинки в Харкові обіцяють підключити до тепла протягом двох-трьох тижнів. За словами техдиректора ХТС, всі садки, школи та лікувальні установи міста вже опалюються.

Як зазначив Євген Кауркін, хоча середньодобова температура в місті зараз вище восьми градусів, тепло вирішили включати раніше, щоб, враховуючи розтягнутість процесу підключення і можливі проблеми, до холодів вже всі будинки опалювалися.

Віцемерами Харкова стали два ексчиновники з мільйонами і гектарами землі

Нагадаємо, з завтрашнього дня школярі Харкова залишаються вдома. 14 і 15 жовтня – офіційні вихідні дні в Україні в зв’язку з Днем захисника і захисниць, а 18 жовтня почнуться осінні канікули, які триватимуть два тижні.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі