Сторож гаражів: поліція встановила особу корегувальника вогню по ХОВА

Правоохоронці затримали 37-річного чоловіка, якого підозрюють у передачі інформації про дислокацію ЗСУ та розташування адміністративних будівель. Чоловік може бути причетним до ракетного удару по будівлі Харківської областної адміністрації на майдані Свободи. Про це повідомив начальник слідчого управління облУНП Сергій Болвінов.

Небо замість стелі: як виглядає всередині будівля ХОДА після ракетного удару росіян (Фото)

“Було ретельно досліджено вилучену у зрадника комп’ютерну техніку. Відновлено видалені листування. В них 28 лютого він доповідає своїм кураторам з рф, що в будівлі ХОДА знаходиться штаб полку “Азов” та територіальної оборони. Вже наступного дня рашистські війска направляють туди дві ракети, які наносять будівлі невиправних руйнувань та вбивають цивільних людей”, – повідомив Болвінов.

За його словами, колаборант також надав відомості для нанесення ударів по головному офісу фірми ХАДО, де начебто знаходиться виробництво зброї, та ще на ряд адрес по місту, які в подальшому були атаковані ракетами або РСЗО рашистської армії.

“Світ вже знає про абсолютну некомпетентність і небоєздатність російської армії, два діючих інструменти якої це “закидування м’ясом” та терор. Але відправляти ракети вартістю мільйони доларів для вбивства та руйнувань через слова сторожу з гаражів…”, – відсумував Болвінов.

Передали росіянам координати пам’ятника Бандері: у Львові затримали колаборантів

Нагадаємо, росіяни поцілили ракетою у будівлю ХОВА 1 березня. Довгий час рятувальники розбирали завали, щоб звільнити людей. На жаль, російська ракета зруйнувала не лише будівлю, а й забрала 29 життів.

Коментарі