Страшна аварія на Харківській окружній: троє дорослих загинули, двоє дітей — у лікарні

ДТП сталася сьогодні вранці на окружній дорозі, між П’ятихатками та Черкаською Лозовою. Як повідомляють автомобілісти в соцмережах, зіткнулися два легковики. Автомобіль таксі від удару вилетів у відбійник та повис на ньому. На місці аварії знаходяться співробітники поліції, медики швидкої допомоги, рятувальники.

ДТП з фурою в Харкові: у службі таксі розповіли про водія та допомогу загиблим

Директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта розповів Newsroom, що в результаті зіткнення на місці аварії загинули троє дорослих у віці 30-40 років. Також постраждали двоє дітей, хлопчик і дівчинка, у них — черепно-мозкові травми, переломи стегна. Вік дітей — два-три роки. Медики швидкої відвезли дітей до міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Вся інформація про аварію зараз з’ясовується.

У мерії повідомили, що діти перебувають у важкому стані. Наразі медики лікарні швидкої та невідкладної допомоги проводять комплексне обстеження.

ДТП з фурою в Харкові: дружина загиблого водія таксі розповіла про чоловіка

Нагадаємо, ввечері 25 листопада 2021 року на перетині Кільцевої дороги та Салтівського шосе зіткнулися автомобіль Chevrolet Nubira, який рухався з боку Вовчанська, з вантажним автомобілем МАН, який їхав у бік села Затишшя. Водій вантажівки їхав через перехрестя на червоний сигнал світлофора. Після зіткнення МАН перекинувся на лівий борт на смугу зустрічного руху, по якій в той момент їхав автомобіль Renault служби таксі. В результаті аварії загинули водій таксі, а також двоє його пасажирів — бабуся і дівчинка. Ще п’ятеро людей отримали травми.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі