Стрілянина на Салтівці: невідомий поранив чоловіка

У Московському районі на вулиці Джерельній харків’янин отримав поранення шиї та голови. Постраждалого забрала бригада швидкої допомоги. Про це повідомили очевидці в міському Telegram-каналі ХС.

У Харкові таксиста поранили ножем у шию: потерпілий у реанімації

У пресслужбі обласного управління Нацполіції підтвердили інформацію про те, що трапилося. За даними правоохоронців, у результаті нападу постраждав чоловік 1990 року народження. Зараз він знаходиться в лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Правоохоронці оглядають місце події та встановлюють, хто може бути причетний до злочину. По місту оголошений план-перехоплення “Сирена”.

Нагадаємо, раніше в Харкові невідомі обстріляли трамвай. Інцидент стався в районі станції “Олексіївська балка”. За інформацією чиновників, невідомі обстріляли вагон, який слідував у бік проспекту Перемоги. Кулі пошкодили чотири скла з лівого боку трамвая. В результаті події ніхто не постраждав, затримки руху не було.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі