Стрілянина на Салтівці: поліція не змогла знайти злочинця по гарячих слідах

Спецоперація “Серена” була припинена о 14:20. Про це повідомили в пресслужбі харківського “главку”.

Стрілянина сталася на вулиці Джерельній сьогодні, 30 червня, близько 9:30. Невідомий кілька разів вистрілив в 31-річного харків’янина, після чого зник з місця події. Постраждалого з пораненням в шию доставили в лікарню. Кримінальне провадження відкрито за статтями 15, 115 КК України (“замах на вбивство”). На місці працює слідчо-оперативна група.

Стрілянина на Салтівці: невідомий поранив чоловіка

Як повідомив керівник центрального штабу “Національного корпусу” Максим Жорін, потерпілий – представник НК Артем Мошенський.

“Артем – відомий в Харкові представник нашого руху. Зараз він бореться за життя на операційному столі! Уже є попередня інформація, що до нападу причетний Олег Ширяєв – один з кураторів тітушек Іллі Ківи”, – написав Жорін.

Сам Ширяєв на своїй станиці спростував причетність до події та звинуватив у нападі на Мошенського представників “Нацкорпуса”.

 

Стало відомо, хто був поранений на Салтівці

Нагадаємо, раніше харківські правоохоронці затримали чоловіка, який відкрив у метро вогонь з пістолета. Про це повідомляє пресслужба “главку”. Інцидент стався на станції метро “Південний вокзал”. Прибувши на місце, силовики з’ясували, що 31-річний чоловік з “травмата” вистрілив в ногу 29-річному громадянину.

Коментарі