Стріляв у суперника та підпалив його будинок: суд виніс вирок ревнивцеві

Фрунзенський районний суд Харкова виніс вирок підприємцю, який стріляв в коханця своєї дружини. Під час розгляду фігурант частково визнав провину. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харківській області обстріляли машину активіста

За даними слідства, напад стався у 2019 році. Чоловік ревнував свою дружину до суперника, через що вирішив розправитися з ним і придбав мисливську рушницю Canon. 19 вересня він прийшов до будинку жертви та влаштував з ним сварку, а потім вистрілив в опонента. Після цього зловмисник облив стіни житла легкозаймистою речовиною та підпалив. В результаті підпалу також був пошкоджений автомобіль Chevrolet Aveo.

Втім, господар будинку і його близькі не постраждали – встигли покинути палаюче приміщення через вікно. В ході розгляду приватний підприємець частково визнав провину. Він стверджував, що дуже хотів повернути дружину й намагався лише залякати суперника. Фігурант заявив, що не підпалював будинок і не знав, що всередині знаходяться діти. Але свідки й експертизи спростували його свідчення.

“Мене завели в кабінет ОП, там уже чекав президент”, – обвинувачений у підпалі дверей ХОДА

За замах на вбивство й умисне знищення майна суд засудив чоловіка до 12 років позбавлення волі. В строк відбування покарання йому зарахують 15 місяців, проведених у СІЗО. Наразі вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі