Суд арештував корпоративні права москвича, який є засновником харківського підприємства

За даними слідства, службові особи одного з харківських ТОВ, основним видом діяльності якого є оптова торгівля, тісно співпрацюють з країною-агресором. Про це повідомили у пресслужбі Харкывської обласної прокуратури.

Майно екснардепа з Харькова на 600 млн грн передали державі

Один із засновників підприємства — громадянин РФ, який проживає у Москві. Його внесок до статутного капіталу складає майже 91 %, що у грошовому еквіваленті дорівнює понад 1,1 млн гривень. Росіянин отримує в Україні прибуток від господарської діяльності ТОВ та сплачує податки до державного бюджету РФ, фінансуючи війну в Україні. Крім того, існує значний ризик прийняття рішень керівництвом щодо подальшого забезпечення на території України провадження господарської діяльності у взаємодії з державою-агресором.

Суд заарештував майно росіянина на 350 мільйонів гривень

Дзержинський райсуд Харкова задовольнив клопотання прокурора та наклав арешт на корпоративні права засновника фірми-росіянина у сумі понад 1,1 млн гривень. Наразі триває передача активів в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі