Суд обрав запобіжний захід блогеру, який плюнув у патрульного

Київський районний суд Харкова відправив Віталія Санжакова під нічний домашній арешт. Раніше відомий автоблогер під час суперечки плюнув у патрульного. Після того, як відео розійшлося по соцмережах та викликало резонанс, чоловіка затримали бійці спецпідрозділу КОРД.

У Харкові п’яний водій вдарив копа по обличчю

Блогеру, який відомий як Vitos Dnepr, інкримінували статтю 345 КК України (“загроза або насильство стосовно співробітника правоохоронних органів”). За даними видання “Суспільне Харків“, прокуратура просила відправити його під домашній арешт, проте суд вирішив обмежитися нічним домашнім арештом. Як розповів адвокат Юрій Кубай, він разом з підзахисним планує оскаржити цей запобіжний захід.

У разі, якщо вина жителя Дніпра буде доведена, йому можуть загрожувати виправні роботи, арешт до шести місяців, а також обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

 

Нагадаємо, раніше Харківська блогерка потрапила в скандал через рекламу російського проєкту. На сторінці учасниці телешоу “Супер мама” Діани Бакі користувачі виявили пост з рекламою сайту ідей з розвитку Росії від Дмитра Давидова. На фото дівчина тримає рекламний проспект цього проєкту. У матері трьох дітей, яка називає себе екстрасенсом та “експертом жіночих доль”, 1 мільйон підписників. Після розголосу Діана видалила цей рекламний пост зі своєї сторінки.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі