Ситуація в Брянській області РФ: державний кордон перетнув “Російський добровольчий корпус”

“Російський добровольчий корпус” заявив про захід на територію Брянської області РФ з метою “показати співвітчизникам, що надія є, що вільні російські люди зі зброєю в руках можуть боротися з режимом”.

“Ну що ж, друзі, ось і відбулося. Російський добровольчий корпус перейшов державний кордон Російської Федерації. Ми не воюємо з цивільними, не вбиваємо беззбройних”, – каже військовий на відео, опублікованому в Telegram-каналі РДК.

Росіяни заслали диверсанта з паспортом ЄС для підриву ключового транспортного об’єкту в Рівному – СБУ

За бійцями можна побачити вивіску фельдшерсько-акушерського пункту у селі Любечани Брянської області.

“Прямо зараз на всіх інтернет-ресурсах ви можете побачити новини про “українські ДРГ”, які вбили дітей, взяли заручників, але водночас спішно пішли і таке інше. Російський добровольчий корпус прийшов до Брянської області, щоб показати співвітчизникам, що надія є, що вільні російські люди зі зброєю в руках можуть боротися з режимом. Трохи згодом ми поділимося з вами фільмом-спростуванням про наші пригоди”, – заявили в РДК.

ЗМІ повідомляють, що один із людей на відео – командир підрозділу, росіянин Денис Нікітін, який воює на боці України. РДК знаходиться у складі Міжнародного легіону оборони України.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі