Тетяну Єгорову-Луценко обрали головою Української асоціації районних та обласних рад

Учора, 28 вересня, на з’їзді Української асоціації районних та обласних рад обрали нового президента. Як повідомили в асоціації, керівником органзації стала голова Харківської облради, президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Тетяна Єгорова-Луценко.

Також учасники з’їзду затвердили склад правління, ревізійної комісії та віце-президентів.

“Посада Президента Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування “Українська асоціація районних та обласних рад” – це для мене можливість не тільки перезавантажити роботу УАРОР, але й докласти максимум зусиль для розвитку громад не тільки Харківщини, але й всієї України! На Зʼїзді УАРОР, який пройшов сьогодні, за мою кандидатуру на пост Президента проголосували 108 із 116 уповноважених делегатів, які брали участь у виборах(це голови областних, районних рад, асоціацій з усієї України). Наша потужна команда Асоціації відстоюватиме інтереси місцевого самоврядування, працюватиме над відбудовою країни, роблячи свій вагомий внесок у спільну Перемогу”, – написала Тетяна Єгорова-Луценко на Facebook.

Попереднім керівником Асоціації був ексголова Харкывської облради Сергій Чернов.

Родину голови Харківської облради викрили на купівлі ресторанів у Франції: посадовиця назвала це замовною інформацією

Довідка. Українська асоціація районних та обласних рад — всеукраїнське добровільне об’єднання органів місцевого самоврядування. Розпочала роботу у вересні 1991 року. У жовтні 1992 року Асоціацію було включено до реєстру європейських асоціацій та об’єднань, що дало можливість брати участь у заходах, організованих Конгресом місцевих та регіональних влад Ради Європи.

Українська асоціація районних та обласних рад сьогодні об’єднує 148 членів – обласні та районні ради. Представники членів входять до різних робочих груп, які утворюються центральними органами виконавчої влади, Комітетами Верховної Ради України з підготовки пропозицій щодо вирішення питань, що стосуються діяльності органів місцевого самоврядування.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі