“Це не місце загального доступу”: в Nikolsky заявили, що пожежні виходи можуть бути закриті

У Харкові адміністрація торгово-розважального центру Nikolsky, що недавно відкрився вважає, що евакуаційні виходи повинні бути відкриті тільки під час НС. Саме така позиція була озвучена офіційним обліковим записом ТРЦ.

Безпека в ТРЦ “Nikolsky”: пожежний рукав в мішку та закриті евакуаційні виходи

Під фотографією вигляду з торгового центру користувачі почали ставити питання про безпеку у зв’язку з недавньою пожежею. Зокрема, вони поцікавилися, чи відкрила адміністрація аварійні виходи та чи заборонила куріння на балконах.

“Евакуаційні виходи на те й евакуаційні виходи, вони відкриваються під час позаштатної ситуації) Це не місце загального доступу”, – відповіли з офіційного облікового запису ТРЦ Nikolsky.

photo_2021-06-01_10-49-43.jpg

Скріншот Newsroom

Однак у ДСНС не підтвердили цю інформацію. За даними рятувальників, евакуаційні виходи повинні бути відкриті, за винятком нічного часу. Це пов’язано з потребою екстрено евакуювати людей у разі будь-якої надзвичайної події. Як вдалося з’ясувати Newsroom, на наступному тижні рятувальники перевірять, як в ТРЦ дотримуються правила протипожежної безпеки.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі