“Це не припинилося”: адвокат підозрюваного у смертельній ДТП заявила про погрози їй та її близьким

Харківський юрист Інна Данилова, яка представляє інтереси підозрюваного у смертельній ДТП на проспекті Гагаріна, знову поскаржилася на тиск. За словами жінки, невідомі загрожують і їй та її близьким. Про це вона розповіла у відеозверненні на своїй сторінці у Facebook.

16-річній пасажирці Infiniti надходять погрози – активісти

“Я просила вас усіх: припиніть чинити на мене тиск, висловлювати загрози позбавлення мене та моїх близьких життя. На жаль, це не припинилося. Я хочу донести вам важливі моменти. Інститут адвоката створено саме для захисту кожного. Що якщо порушити право на захист, то навіть вирок щодо Чікатіло стає нікчемним”, – заявила Інна Данилова.

Адвокат розповіла, що була змушена звернутися по захист своїх законних прав. Її колега Олег Головков опублікував скріншот із погрозами, які надходять юристці. Невідомі заявляють, що спалять квартиру жінки разом із нею та її близькими.

Нагадаємо, вперше Інна Данилова заявила про погрози перед судовим засіданням, на якому її клієнту, 16-річному Миколі Харківському, обрали запобіжний захід. За словами жінки, коли вона взялася за цю справу, їй почали надходити негативні коментарі до мережі. На підтримку юристки виступив член Ради адвокатів у Харківській області Дмитро Кузьмін. Він зажадав від “активістів” та “диванних фахівців” не ототожнювати захисника та його клієнта.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі