Туреччина, Єгипет, Польща: в аеропорту назвали найпопулярніші напрямки січня

У Харківському аеропорту підбили підсумки роботи в січні. Послугами повітряної гавані скористалися 73,5 тисячі пасажирів. Даний показник на 10% перевищує результати першого місяця у 2021 році. Про це повідомили в пресслужбі аеропорту.

У ЗМІ повідомили, хто з українських бізнесменів полетів з країни

Згідно з офіційними даними, в січні нинішнього року авіакомпанії здійснили 355 рейсів з Харкова. Найпопулярнішими напрямками стали єгипетські курорти Шарм-ель-Шейх та Марса-Алам, польське місто Краків, а також столиці Туреччини та України.

Крім того, навесні лоукостер Sky запустить рейси ще в 13 міст. Серед них — Барселона, Ларнака, Прага, Батумі та Ріміні. Угорська компанія WizzAir з літа буде доставляти харків’ян в Мілан, Рим, Дортмунд, Салоніки, Будапешт та інші міста.

“Жоден рейс не скасували”, — у Харківському аеропорту відповіли на панічні чутки

Нагадаємо, раніше в Харківському аеропорту на честь “кіборгів” зіграв оркестр. Виступ відбувся 21 січня. Музиканти присвятили концерт українським захисникам, які у 2014-2015 роках 244 дні обороняли Донецький аеропорт.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі