У центрі Харкова бізнесмен застрелився в туалеті власного ресторану

У Харкові наклав на себе руки бізнесмен Олег Привалов. Раніше у підприємця був конфлікт з власницею приміщення, в якому розташований його ресторан. Про це Newsroom стало відомо з власних джерел серед силовиків.

У Харкові чоловік підпалив квартиру та застрелився

За нашими даними, уродженець міста Тагіл звів рахунки з життям в ресторані “Чилі” на проспекті Незалежності. Тіло чоловіка виявили в туалеті закладу. Наразі всі обставини того, що сталося з’ясовують правоохоронці.

У квітні нинішнього року видання “Об’єктив” писало про конфлікт бізнесмена з власницею приміщення. Причиною стала нібито заборгованість Привалова за оренду приміщення, в якому знаходиться ресторан Bono.

Чоловік, який влаштував стрілянину біля ресторану в Харкові, знаходиться під домашнім арештом

Нагадаємо, раніше в Краснокутському районі Харківської області чоловік наклав на себе руки після відмови дружини розмовляти про розлучення. Як встановила слідчо-оперативна група, чоловік 1987 року народження приїхав в населений пункт на своїй машині. Побачивши дружину, водій вийшов з автомобіля з рушницею в руках. Чоловік хотів поговорити з нею про розлучення, однак жінка втекла від нього і закрилася в кіоску з продавцями. Через кілька хвилин чоловік вистрілив собі в нижню щелепу.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі