У Харкові рецидивіст з ножем пограбував кредитний центр: чоловікові винесли вирок

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, в травні чоловік увірвався в установу на проспекті Гагаріна та, погрожуючи ножем менеджеру, зажадав віддати всі гроші. Налякана жінка передала фігуранту 7200 гривень, після чого той сів у таксі та зник.

У Харкові грабіжники провезли жертву на капоті авто та вдарили ножем (Відео)

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 187 (“розбій”) КК України. Правоохоронцям по гарячих слідах вдалося розшукати підозрюваного. Ним виявився 23-річний раніше судимий житель Чугуївського району. 1 грудня Слобідський районний суд Харкова визнав фігуранта винним та засудив чоловіка до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вирок поки не набув чинності, оскільки не закінчився термін апеляційного оскарження.

Представилися кур’єрами та увірвалися у квартиру: двох харків’ян підозрюють у розбійному нападі

Нагадаємо, раніше в Харкові засудили липового комунальника, який грабував жінок. У 2019 році раніше судимий житель Києва, представився співробітником ЖЕКу та пробрався в одну з квартир у Харкові. Після цього зловмисник зв’язав господиню, замкнув її у ванній кімнаті, а з собою забрав цінності та кредитну картку.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі