У центрі Харкова почали встановлювати новорічну ялинку

На площі Свободи розпочали підготовку до святкування Нового року. Зараз десяток робітників монтують ялинку та огорожу навколо неї, також триває облаштування льодової ковзанки. Про це повідомляє “Суспільне. Харків”.

За даними Департаменту інфраструктури мерії, з 2 листопада по 31 березня наступного року в центрі Харкова буде обмежено рух і паркування автомобілів. Через встановлення льодової ковзанки буде закрита ділянка площі Свободи між перехрестям з вулицею Сумською та Харківським національним університетом імені Каразіна. Паркування заборонене на тих ділянках, де будуть розміщуватися святкові об’єкти.

2da7cb8c8910efb3.jpg

Фото: suspilne.media

photo_2021-11-11_14-16-08_3.jpg

Фото: Newsroom

photo_2021-11-11_14-16-08.jpg

Фото: Newsroom

Нагадаємо, раніше Харківська новорічна ялинка встановила національний рекорд України. Представники реєстру рекордів визнали її найвищою в країні. Висота новорічного дерева склала 36,2 метра (як 14-поверхова будівля), а її гірлянда складалася з 50 тисяч світлових елементів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі