У центрі Харкова почали встановлювати стелу з прапором України (Фото)

Будівництво флагштока присвятили до святкування 30 річниці Незалежності України. Відповідні фото з місця проведення робіт сьогодні опублікували очевидці в соціальній мережі.

Квіти, балкони та дефіцитний алюміній: ТОП-7 станцій харківської підземки, на яких заощадили

На перетині Соборного спуску та вулиці Полтавський шлях сьогодні проходить підготовка до встановлення флагштока з Державним прапором України. Цей проєкт обійшовся міському бюджету у 24,5 мільйона гривень. Згідно з результатами тендеру, виконує його “Інжинірингова компанія Планета Буд”.

Окружну дорогу навколо Харкова планують розширити

 

photo_2021-08-05_15-10-01.jpg

Нагадаємо, раніше в Харкові завершили реконструкцію Олімпійського фонтану біля Палацу спорту. Він був побудований перед Олімпійськими іграми в Москві та на честь них отримав свою назву. У 1990 його закрили, після чого об’єкт знаходився в запустінні та поступово руйнувався. У 2011 році фонтан відремонтували й знову запустили, але торік його довелося закрити на ремонт. На об’єкті замінили форсунки та встановили декоративні елементи, а також замінили граніт на чашах. Новинкою фонтану стало різноколірне підсвічування в темний час доби.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі