У центрі Харкова пройде традиційна хода колядників та вертепів

У Харкові учасники щорічного Вертеп-фесту планують пройти вулицею Сумською та виконати колядку “Нова радість стала”. Учасникам “маршу” необхідно бути в медичних масках та мати при собі сертифікат вакцинації. Про це організатори повідомили у Facebook.

Сумською пройшов строкатий парад

Хода розпочнеться в суботу о 12:00 від станції метро “Площа Конституції”. Протягом 45 хвилин учасники пройдуть по вулиці Сумській до Харківського національного театру опери та балету, а потім на його щаблях заспівають одну з найвідоміших колядок.

“Запрошуємо колядні та вертепні колективи приєднатися до ходи, запрошуємо всіх стати глядачами і співати разом з нами “Нова радість стала”, — звертаються до харків’ян організатори Вертеп-фесту.

 

Нагадаємо, хода вертепів проводиться в Харкові з 2017 року. У ньому брали участь фольклорні колективи з нашого міста та інших регіонів України. Крім цього, Вертеп-фест включає виступи в дитячих лікарнях, військовому госпіталі, торгових центрах, в парках міста і навіть в метро. Минулого року через локдаун частину активностей провели онлайн.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі