У центрі Харкова тимчасово перекриють дві вулиці

У суботу ввечері в Харкові обмежать рух по Клочківському спуску та проспекту Незалежності. Ці заходи пов’язані з прийманням учасників міжнародного ралі-марафону VI United Super Special Race. Про це повідомили в пресслужбі мерії.

У Харкові понад 100 будинків залишаться без гарячої води

Заборона для транспорту буде діяти з 19:30 до 22:00 19 червня. На цей час обмежать рух по Клочківському спуску, а також на ділянці проспекту Незалежності – від вищевказаного спуску до вулиці Юри Зойфера.

Зміняться також маршрути громадського транспорту. Зокрема, не буде ходити трамвай №12, а маршрутки №97, 270, 278 і 303 будуть їздити через вулиці Космічну та Ромена Роллана. За ним же пропонують об’їжджати закриту ділянку й іншим водіям.

“Колосальні та безглузді витрати”, – Валерій Гук про будівництво дороги через “Барабашово”

Нагадаємо, сьогодні та завтра в Харкові обмежено рух транспорту по вулиці Танкопія. У зв’язку з укладанням нового дорожнього покриття водіям пропонують об’їжджати ділянку між проспектом Петра Григоренка та вулицею Харківських дивізій. Заборона на рух діє з 08:00 до 20:00. У зв’язку з ремонтними роботами в мікрорайоні Нові Будинки не курсує тролейбус №25, а автобус №15 змінив маршрут руху.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі