У центрі Харкова ВАЗ протаранив Toyota

Аварія сталася по вулиці Гольдбергівській. Про це 22 листопада повідомили в пресслужбі патрульної поліції в Харківській області.

За попередньою інформацією патрульних, водій автомобіля ВАЗ 21101 порушив правила повороту ліворуч і протаранив легковик Toyota. В результаті ДТП ніхто не постраждав.

На водія ВАЗу патрульні склали адміністративний протокол за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, яке спричинило пошкодження транспортних засобів”) кодексу України Про адміністративні правопорушення. Матеріали передадуть до суду. Порушнику загрожує штраф у 340 гривень.

У Харкові Range Rover зіткнувся з BMW X6: постраждала внучка нардепа Фельдмана та її няня

Нагадаємо, 30 червня в Харкові на Лозовеньківському проспекті зіткнулися маршрутка, легковик і фура. За даними слідчих поліції, водій ВАЗ-2108 виїхав для обгону на зустрічну смугу і врізався в маршрутку, що їхала з Харкова в Черкаську Лозову. Від удару легковик відкинуло назад і вона зіткнулася з вантажівкою DAF. В результаті аварії 10-річний хлопчик отримав забої голови. Дитину доставили в лікарню – але після медичного огляду – відпустили додому.

Коментарі