У центрі Харкова з палаючої багатоповерхівки евакуювали шістьох людей (Відео)

На вулиці Максиміліанівській, 16 загорівся житловий будинок. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області. Сигнал про подію надійшов на спецлінію 4 листопада о 07:51. До місця НП направили шість бригад рятувальників на автоцистернах та автодрабинах.

З річки під Харковом водолази дістали тіло чоловіка

Займання сталося на сходовому майданчику на четвертому поверсі будинку. Під час ліквідації пожежі з будівлі евакуювали шістьох людей, серед них — одна дитина. Ще четверо осіб покинули будинок самостійно. О 09:25 полум’я вдалося ліквідувати. Жертв і постраждалих в результаті НП немає. Наразі співробітники ДСНС та правоохоронці з’ясовують причину інциденту.

041121-14.jpeg

041121-10.jpeg

 

Впав обличчям на дріт: у Харківській області пенсіонеру знадобилася допомога рятувальників

Нагадаємо, 9 червня загорілася квартира на першому поверсі п’ятиповерхівки на вулиці Отакара Яроша. Всередині приміщення знаходився 73-річний чоловік, який не міг самостійно вибратися назовні з вогняної пастки. Рятувальники зламали решітки на вікні, звільнили потерпілого та передали його медикам швидкої допомоги. Також із задимленої будівлі вогнеборці евакуювали 15 осіб.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі