Під Харковом водій легкового автомобіля на смерть збив пішохода

Трагедія трапилася в Богодухівському районі. Про це сьогодні повідомили в оперативному зведенні Харківської ОДА.

За даними правоохоронців, 17 лютого о 06:00 на трасі “Золочів-Олександрівка” водій автомобіля ВАЗ збив пішохода. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Загиблому було близько 40 років.

Винуватець смертельної ДТП Тигран Енгібарян намагається стати держслужбовцем

На місце ДТП виїжджала слідчо-оперативна група. Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини інциденту. Подробиці події в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області пообіцяли надати пізніше.

У центрі Харкова BMW зіткнувся з машиною швидкої допомоги: постраждав лікар

Нагадаємо, раніше сталася аварія на трасі Харків-Охтирка. У місті Богодухові зіткнулися легковики Mercedes та Peugeot. В результаті зіткнення були травмовані три людини, одній з постраждалих потрібна була допомога рятувальників. 53-річну жінку витягли з авто за допомогою спеціальних інструментів і транспортували в карету швидкої допомоги.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі