У центрі Харкова за чотири мільйони гривень планують відреставрувати пам’ятник архітектури

У житловому будинку, розташованому в Київському районі, комунальники хочуть провести капітальний ремонт. Відповідний тендер опублікували на порталі електронних закупівель Prozorro.

Будівництво тераріуму в Харківському зоопарку подорожчало до 26 мільйонів гривень – ХАЦ

Департамент комунального господарства Харківської міської ради оголосив конкурс на ремонтно-реставраційні роботи житлового будинку-пам’ятки архітектури на вулиці Маршала Бажанова, 14. Вартість робіт оцінили у 4,3 мільйона гривень.

У Харкові після урочистого відкриття спортмайданчика на його ремонт виділили три мільйони

Початок аукціону запланували на 20 вересня, а виконати роботи підрядник зобов’язаний до 31 грудня 2022 року.

Нагадаємо, Харківська міськрада витратила 11,5 мільйона гривень на вісім плаваючих фонтанів у саду Шевченка. Кожен з таких об’єктів обійшовся міському бюджету у 1,4 мільйона. У саду Шевченка планували встановити серію скульптур “Сім видатних харків’ян”. За ансамбль статуй готові були заплатити 6,9 мільйона гривень (999,7 тисячі гривень за кожну). Однак у Департаменті комунального господарства міськради повідомили, що в підсумку вирішили встановити шість скульптур за 7,6 мільйона гривень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі